DNI DOPRAVY ZADARMO NA VEĽKONOČNÉ SVIATKY

Info 1.4.2021

DNI DOPRAVY ZADARMO NA VEĽKONOČNÉ SVIATKY. 


Veľkonočné sviatky patria medzi najobľúbenejšie vo veľkej časti sveta. Sú to sviatky jari, ktoré oslavujú prebúdzanie prírody. Veľkonočné zvyky a tradície sa líšili dedinu od dediny. Najväčšou zaujímavosťou však je, že kedysi prebiehali toto sviatky po dobu až šiestich nedieľ. Práve v tomto čase sa mal človek zbaviť všetkého starého, očistiť domácnosť i telo od chorôb a pripraviť sa na znovuzrodenie prírody.

Kedy inokedy si vychutnať prírodu plnými dúškami než práve o veľkonočných sviatkoch ?! Vybehnite von, dajte si dlhú prechádzku, zacvičte si alebo sa pretiahnite pod slnečným nebom. A presne v tomto Vám radi pomôžete. Všetko vybavenie pre tieto voľnočasové aktivity nájdete práve u nás na webe. A čo viac, práve v týchto veľkonočných dňoch sme pre Vás pripravili DOPRAVU ZADARMO.

Objednajte od piatku 02.04. 00: 01h do pondelka 05.04. 23: 59H akýkoľvek tovar za aspoň 30 eur, zvoľte dopravca "Zásielkovňa" a dopravu máte grátis.

Pri objednávke akéhokoľvek skladového tovaru a pri platbe kartou alebo dobierkou Vám odošleme objednávku hneď nasledujúci pracovný deň. A teraz navyše úplne ZADARMO, bez akýchkoľvek nákladov na poštovné a balné. Všetky objednávky budeme expedovať od 06.04.21.

Ďalšie články