Futbalový dres Puma IT evoTRG GRAPHIC TEE čierny

Vypredané

Dres Puma IT evoTRG Graphic Tee vyrobený špeciálnou technológiou Puma Dry Cell, budete sa v ňom stále cítiť komfortne a pohodlne. Vďaka krátkemu rukávu vám v ňom nebude teplo. Sieťová vložka zasa napomáha odvádzať pot, takže vás látka nebude na tele chladiť. Podávajte tie najlepšie výkony bez toho, aby vám hrozilo prechladnutiu. Textil je ušitý z vysoko funkčného materiálu s technológiou Puma Dry Cell, ktorá odvádza pot od pokožky a umožňuje rýchlejšie vyparovanie. Technológia napomáha telu regulovať teplotu tak, aby bola aj pri najväčšej záťaži čo najprirodzenejšie.

Odborné laboratórne testy potvrdzujú   mimoriadne vlastnosti. Zvyšková vlhkosť (po 30 minútach doby schnutia) dosahuje menej ako 30% u syntetického textilu a menej ako 50% pri bavlne.

VÝHODY:

  • PUMA dryCELL odvádza pot z kože a udržuje tak športovcov v suchu a pohodlie
  • Regular fit
  • Originálne podpis Petra Čecha, ktorý nájdete v prednej časti drese na hrudníku.
Značka:
Kód výrobca:
655174-50
Pohlavie:
Materiál:
100% polyester
dryCELL

dryCELL

Puma dryCELL je technológia, ktorá reguluje vlhkosť materiálu športových odevov nemeckého výrobcu oblečenia – Puma . Technológia dry CELL sa nachádza vo vysoko funkčných materiáloch, ktoré odvádzajú pot od pokožky a pomáha športovcovi zostať v suchu a pohodlí pri rôznych športových aktivitách.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?