Pánske tenisky On CLOUD 5 milujú milióny ľudí po celom svete. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie po celý deň a pri akejkoľvek aktivite. Disponujú medzipodrážkou CloudTec® pre mäkký, odpružený došľap a tlmenie na každom kroku vpred. Vďaka chytrej technológii Speedboard™, ktorá využíva kinetickú energiu na získanie vyššej rýchlosti, budete popoháňaní vpred za vysneným osobným rekordom.

Zvršok tvorí priedušná antimikrobiálna sieťovina podlepená výstuhami. Špeciálne tvarovaná päta drží nohu bezpečne na mieste. Rýchlošnurovanie vám umožní vkĺznuť do topánky rýchlo a komfortne. Topánky sú zo 44% vyrobené z recyklovaných materiálov. Balenie obsahuje aj klasické šnúrky na výmenu.

VÝHODY:

  • najpredávanejšie topánky firmy On
  • maximálne pohodlie v akejkoľvek situácii
  • odpružný, mäkký došľap
  • skvelé tlmenie
  • čiastočne vyrobené z recyklovaných materiálov
  • priedušný zvršok
  • rýchlošnurovanie
Značka:
On
Model:
Kód výrobca:
59.98018
Pohlavie:
Materiál:
textil / syntetika
Šířka boty:
D
Drop:
7 mm
Hmotnosť:
223 g
CloudTec®

CloudTec®

Inovatívna technológia CloudTec® ponúka bežcom mäkký, odpružený došľap a výborné tlmenie každého kroku vpred. Vďaka tomu zaisťuje komfortný beh či chôdzu aj pri dlhých trasách. Jedná sa o úplne unikátny systém odpruženia, ktorý bol navrhnutý špecialistami vo Švajčiarsku. Tento materiál efektívne absorbuje nárazy, znižuje námahu a prispôsobuje sa vášmu bežeckému štýlu pre vytvorenie pocitu, že beháte po oblakoch. Pri behu sa táto časť topánky horizontálne deformuje a ponúka už spomínané vlastnosti.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

Inteligentná technológia Speedboard™ používa kinetickú energiu na získanie vyššej rýchlosti.

Pri každom športe je kľúčovým prvkom energie. Čím viac jej je, tým je beh rýchlejší. Technológia Speedboard™ využíva energiu produkovanú pri pohybe a premieňa ju na hybnosť, takže vás urýchli a popoženie vpred.

Celý popis >
Zero-Gravity

Zero-Gravity

Medzipodrážka Zero-Gravity je vyrobená z odolného, mäkkého materiálu s vynikajúcou priľnavosťou. Veľmi často sa kombinuje s technológiou CloudTec® . Dohromady zaisťujú veľmi dobré tlmenie a odpruženie pri došľape.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?