Zľava

Pánske cyklo kraťasy a nohavice Craft ADV ENDUR čierne

69,20 EUR
Běžná cena : 106,30 EUR
Získajte 2% z nákupu späť! Viac info
ks
-35%

Pánske cyklo kraťasy a nohavice Craft ADV ENDUR sú vybavené vložkou C2 pre náročných cyklistov. Maximálne pohodlie pri jazde zaručuje ergonomický strih a anatomické rozmiestnenie plochých švov. Nohavice sú zakončené jemnou silikónovou potlačou z vnútornej strany, takže sa nohavice nevyhŕňajú. Traky sú tiež ergonomicky strihané, vyrobené z priedušného materiálu Cool Mesh Superlight . Už spomínaná cyklistická vložka C2 je elastická, jednodielna, bezšvová, antibakteriálna a je tvarovaná špeciálne pre mužské telo. Kraťasy majú certifikát najvyššej kvality OEKO-TEX®.

VÝHODY:

  • maximálne pohodlie
  • ergonomický a anatomický strih
  • ploché švy
  • cyklistická vložka C2
  • pre náročných cyklistov
  • certifikát najvyššej kvality
Značka:
Kód výrobca:
1910523-999900
Pohlavie:
Materiál:
spodná časť - 78% recyklovaný polyamid / 22% elastan; vrchná časť - 95% polyester / 5% elastan; traky - 81% polyester / 19% elastan
Hmotnosť:
180 g
OEKO-TEX®

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® je registrovaná ochranná známka pre textilné a kožiarske závody, ktorá vznikla už v roku 1992. Tento certifikát označuje výrobky firiem, ktoré zohľadňujú environmentálne a sociálne témy, ako je spravodlivá odmena za prácu a férové pracovné podmienky. Pokiaľ má oblečenie túto známku, je garantovaná kvalita a nezávadnosť .

Celý popis >
Cool Mesh Superlight

Cool Mesh Superlight

Materiál Cool Mesh Superlight sa využíva pri funkčnom oblečení, ktoré sa používa pri tých najväčších horúčavách. Je totiž schopné efektívne transportovať pot od tela na povrch oblečenia, kde sa vyparí a udrží tak telo v suchu a optimálnej teplote aj pri extrémnej záťaži a teplotách nad 30 °C.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?