0 EUR

Pánske bežecké topánky On CLOUDGO čierne

143,80 EUR
Běžná cena : 159,90 EUR
Získajte 2% z nákupu späť! Viac info
ks
-11%

Pánske bežecké topánky On CLOUDGO vám ponúknu o triedu vyšší komfort s vylepšenou návratnosťou energie. Keď sa rozhodnete začať behať, potrebujete hlavne maximálne pohodlie, perfektné tlmenie a súčasne dostatočnú návratnosť energie. To všetko a ešte viac, vám poskytnú nové Cloudgo . Medzipodrážka z peny Helion™ ponúka vynikajúci výkon, hladší pocit z behu a prispôsobivosť v rôznych terénoch. Inovatívne tlmenie CloudTec® a unikátny TPU Speedboard™ dohromady zaisťujú odpružený došľap, prídavné tlmenie a predovšetkým istotu na každom kroku. Topánky sú vhodné aj pre začínajúcich bežcov, ktorí ešte len hľadajú správnu techniku.

Zvršok tvorí priedušná sieťoviny z polyesteru. Použitý materiál pochádza z 90% z recyklovaných zdrojov.

VÝHODY:

  • vhodné aj pre začínajúcich bežcov
  • skvelý komfort
  • návratnosť energie, odpruženie
  • výborné tlmenie
  • z recyklovaných materiálov
  • priedušný zvršok zo sieťoviny
Značka:
On
Model:
Kód výrobca:
55.98635
Pohlavie:
Šířka boty:
D
Drop:
11 mm
Určenie:
Podpora:
Hmotnosť:
256 g
CloudTec®

CloudTec®

Inovatívna technológia CloudTec® ponúka bežcom mäkký, odpružený došľap a výborné tlmenie každého kroku vpred. Vďaka tomu zaisťuje komfortný beh či chôdzu aj pri dlhých trasách. Jedná sa o úplne unikátny systém odpruženia, ktorý bol navrhnutý špecialistami vo Švajčiarsku. Tento materiál efektívne absorbuje nárazy, znižuje námahu a prispôsobuje sa vášmu bežeckému štýlu pre vytvorenie pocitu, že beháte po oblakoch. Pri behu sa táto časť topánky horizontálne deformuje a ponúka už spomínané vlastnosti.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

Inteligentná technológia Speedboard™ používa kinetickú energiu na získanie vyššej rýchlosti.

Pri každom športe je kľúčovým prvkom energie. Čím viac jej je, tým je beh rýchlejší. Technológia Speedboard™ využíva energiu produkovanú pri pohybe a premieňa ju na hybnosť, takže vás urýchli a popoženie vpred.

Celý popis >
Helion™

Helion™

Helion™ je superpena vyrobená Švajčiarskymi expertmi. Jej hlavnými prednosťami je vynikajúci výkon, hladší pocit z behu a prispôsobivosť naprieč všetkým typom terénu.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?