0 EUR

Dámske bežecké topánky On CLOUDVISTA W čierne

143,80 EUR
Běžná cena : 159,90 EUR
Získajte 2% z nákupu späť! Viac info
ks
-11%

Dámske outdoorové topánky On CLOUDVISTA W sú veľmi všestranné a ponúkajú dokonalý komfort pri zdolávaní terénu. Veľmi ľahko sa stanú vašim kľúčom k objavovaniu nových miest a tratí. Poznávacími prvkami Cloudvista modelu sú ľahkosť, energickosť a tlmenie - toto všetko sa vám bude pri vašom outdoorovom dobrodružstve hodiť. Medzipodrážka CloudTec® s penou Helion™ vám ponúkne mäkký, odpružený došľap a výborné tlmenie každého kroku. Podrážka Missiongrip ™ disponuje výbornou trakciou na akejkoľvek ceste, či už stúpate alebo klesáte. Chytrá technológia Speedboard™ vás na týchto cestách popoženie vpred.

Vydajte sa do prírody a hoďte starosti za hlavu.

VÝHODY:

  • všestranné outdoorové topánky
  • ľahkosť, energickosť a dobré tlmenie
  • podrážka s výbornou trakciou v teréne
Značka:
On
Model:
Kód výrobca:
64.98269
Pohlavie:
Šířka boty:
C
Drop:
9 mm
Určenie:
Podpora:
Hmotnosť:
235 g

Video

CloudTec®

CloudTec®

Inovatívna technológia CloudTec® ponúka bežcom mäkký, odpružený došľap a výborné tlmenie každého kroku vpred. Vďaka tomu zaisťuje komfortný beh či chôdzu aj pri dlhých trasách. Jedná sa o úplne unikátny systém odpruženia, ktorý bol navrhnutý špecialistami vo Švajčiarsku. Tento materiál efektívne absorbuje nárazy, znižuje námahu a prispôsobuje sa vášmu bežeckému štýlu pre vytvorenie pocitu, že beháte po oblakoch. Pri behu sa táto časť topánky horizontálne deformuje a ponúka už spomínané vlastnosti.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

Inteligentná technológia Speedboard™ používa kinetickú energiu na získanie vyššej rýchlosti.

Pri každom športe je kľúčovým prvkom energie. Čím viac jej je, tým je beh rýchlejší. Technológia Speedboard™ využíva energiu produkovanú pri pohybe a premieňa ju na hybnosť, takže vás urýchli a popoženie vpred.

Celý popis >
Helion™

Helion™

Helion™ je superpena vyrobená Švajčiarskymi expertmi. Jej hlavnými prednosťami je vynikajúci výkon, hladší pocit z behu a prispôsobivosť naprieč všetkým typom terénu.

Celý popis >
Missiongrip™

Missiongrip™

Podrážka Missiongrip™ zaistí vášmu behaniu trakciu na akomkoľvek chodníku, či už stúpate alebo klesáte. Jej kvality oceníte aj na pešej turistike v teréne. Táto špeciálna podošva bola vyvinutá vo švajčiarskych Alpách za účelom bezpečného pohybu po horách. Na vývoji firma On spolupracovala s elitnými atlétmi, ktorí poskytovali spätnú väzbu. Výsledkom tejto spolupráce je vylepšený trakčný vzor, špeciálna gumová zmes a absolútna kontrola nad pohybom.

Túto výnimočnú podrážku využijete pre všetky ročné obdobia.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?