Veselé Vianoce praje AD Sport

Veselé Vianoce praje AD Sport: Športová radosť pre každého 🎄🏀

Sviatočná atmosféra je v plnom prúde a my, tím AD Sport, by sme Vám chceli popriať nádherné a veselé Vianoce. Toto obdobie je plné lásky, radosti a spomienok, a čo by bolo lepšie ako spojiť túto krásnu atmosféru s našou vášňou – športom.

 

Sledujte nás na sociálnych sieťach a majte prvé informácie

Chcete byť v obraze s našimi najnovšími ponukami, tipmi na športové vyžitie a vianočnými inšpiráciami? Sledujte nás na našich sociálnych sieťach , aby ste nezmeškali žiadnu novinku. Pripravte sa na súťaže, zľavy a ďalšie prekvapenia.

Vianočný čas je o zdieľaní radosti

Vianoce sú tiež o zdieľaní radosti s ostatnými. Podeľte sa s nami o svoje športové vianočné okamihy! Zdieľajte fotografie svojich športových darov, vianočného behu alebo spoločných okamihov s rodinou na našich sociálnych sieťach s hashtagem #VeseléVánoceSADSport.

 

Prajeme Vám šťastné a športové Vianoce

Vážime si každého z vás a chceme vám poďakovať za vašu podporu v priebehu celého roka. Prajeme Vám, aby ste strávili krásne a šťastné Vianoce v spoločnosti svojich blízkych. Či už si vyberiete odpočinok alebo aktívny odpočinok, nech sú Vaše sviatky plné lásky, smiechu a športovej radosti!

 

 

Veselé Vianoce a šťastný nový rok praje Váš tím AD Sport! 🎅🎉