Kopačky Puma

Phenomenal pack

Dľžka čítania: 4 minúty | Autor: Hanka

Značka PUMA si na novú futbalovú sezónu pripravila horúce novinky.

Jar už nám pomaly klope na dvere as ňou aj nová futbalová sezóna. Spoločnosť PUMA myslí na všetkých športových nadšencov a nachystala si pre nich hneď tri modely skvelých kopačiek, aby si každý dokázal nájsť to svoje. Medzitým, čo sa náš sklad plní škatuľami týchto horúcich noviniek, nám ich dovoľte poriadne predstaviť.

Najprv je potrebné si o kopačkách povedať aspoň základné informácie. Sú alfou a omegou futbalovej výbavy každého hráča a ich správny výber dokáže ovplyvniť priebeh tréningu či stretnutia. Pri hľadaní tých pravých topánok je treba brať do úvahy strih, materiály a povrch, na ktorom sa pri hraní pohybujete.

U nás na e-shope vás vybavíme, či už hráte na tráve alebo v telocvični. Pokiaľ je vaše ihrisko pokryté umelou trávou, odporúčame zvoliť turfy, ktoré sa značia písmenami TF. Klasické kopačky s kolíkmi (SG) využijete na mokrú, bahnitú prírodnú trávu. V prípade, že kombinujete prírodnú a umelú trávu, určite oceníte lisovky (FG/AG, FG), ktoré vám budú na týchto povrchoch výbornou oporou. Pre nadšencov sálového futbalu máme prichystanú aj zásobu sáloviek s označením IN.

Fenomenálne kopačky pre fenomenálnych hráčov

Tieto svieže, technológiami napchaté novinky, zaujali nejedného talentovaného futbalistu. Tvárami novej kolekcie sú populárne futbalové hviezdy - Neymar Jr., Jack Grealish, Kai Havertz a Julia Gross. Nechajte sa inšpirovať ich štýlom a zápalom pre hru a preneste tieto kvality aj na vaše ihrisko.

Buďte aj vy FENOMENÁLNY!

FUTURE

Tento model kopačiek si berie inšpiráciu od slávneho brazílskeho futbalistu Neymara Jr. a jeho kreatívneho štýlu hrania. Pokiaľ hráte podobne, určite sa v nich budete cítiť veľmi dobre. Na povrchu disponujú gumovými segmentmi, ktoré umožňujú lepší kontakt a prácu s loptou. Vďaka technológiám FUZIONNFIT360, PWRPRINT a PWRTAPE bude chodidlo v topánke pevne a pohodlne sedieť. Podrážka Dynamic Motion System zvyšuje vašu stabilitu, hybnosť a trakciu pri nepredvídateľných zmenách smeru.

KING

Hľadáte kopačky, v ktorých budete môcť maximálne kontrolovať hru? Model King vám bude kráľovsky vyhovovať. Hlavným poznávacím znakom týchto topánok bol vždy kožený zvršok z klokanej kože. Ten je však teraz tvorený technológiou K-BETTER™, čo je inovatívny vrchný materiál, ktorý nepochádza zo zvierat a posúva prácu s loptou a celkový komfort na ešte vyššiu úroveň. Zároveň je tento zvršok tvorený aspoň z 20 % z recyklovaných zdrojov. Vládnite ihrisku podľa svojich pravidiel!

ULTRA

Ste na ihrisku rýchli ako strela a potrebujete kopačky, ktoré by stačili vášmu tempu? Tento ultra vrtký model bude vašim spoľahlivým parťákom, či už trénujete alebo hráte zápas. Podrážka Dynamic Motion System s hrotmi SPEEDPLATE s dvojitou hustotou ponúka novú úroveň trakcie a popoženie vás ešte viac vpred. S pomocou podpornej technológie PWRTAPE bude vaša noha stabilne upevnená v topánke. S týmito kopačkami všetkým súperom utečiete!

8550
8551
8552