Recenzia bežeckých topánok CLOUDMONSTER 2

Dľžka čítania: 1,30 min | Autor: Jakub

Novinkou minulého týždňa je celkom iste nová silueta CLOUDMONSTER 2 od značky On, ktorá je vlastne aj nováčikom nášho webového portfólia.

CL2 mal možnosť pre nás otestovať jeden z ambasádorov On Jakub Paducha a svoje dojmy pre Vás spísal do tohto článku. Pokiaľ Vás zaujíma pre akých bežcov je topánka CLOUDMONSTER 2 vhodná, aké pocity a dojmy mal Jakub pri behu alebo napríklad či a čím si obuv oproti svojmu predchodcovi CLOUDMONSTER 1 polepšila, prečítajte si recenziu.

Vizitka.png (44 KB)

Pri filme sa mi väčšinou zdá, že jednotka je vždy najlepšia a ďalšie diely už sú opakovaním niečoho, čo nemá šťavu.

U týchto druhých topánok CLOUDMONSTER to je ale opak! Dvojky za mňa valcujú jednotky na plnej čiare. Tie prvé MONSTERY mi zo začiatku prišli fajn, ale nedokázal som pochopiť, ako v tých topánkach niekto môže chodiť celý deň.

Pri druhej verzii sa komfort vo vnútri topánky dostal na inú úroveň. Topánky sú mäkšie , pre moju nohu oveľa pohodlnejšie . Určite to bude tým, že terajší model je o niečo širší a má viac miesta na prsty.

Lepšie sa mi v nich bežalo aj do kopca. Topánky som nosil aj do práce, zaujímal ma ten celodenný komfort, a nemal som nutkanie sa prezúvať oproti jednotkám.

Topánky majú prepracované oká na šnúrky, ktoré vyzerajú minimalisticky a povedal by som že veľmi dobre. Samozrejmosťou sú reflexné prvky v podobe loga, večer na ceste budete dobre vidieť.

Vzhľadom k tohtoročnej zime, keď už toho snehu veľmi nie je, tak predsa som našiel miesta, kde som v nich prebehol nejakým snehom, blatom, aby neboli tak pekne biely.

Zvršok je príjemne priedušný , takže v lete sa v nich určite neupečiete. Oproti konkurencii sa mi páči ten progress pri rovnakom modeli, ktorý je hneď poznať. Nie je to len ďalšia topánka iba v inej farbe.

Stále je čo zlepšovať, ale z CLOUDMONSTER 2 som milo prekvapený a teším sa na ďalšie kilometre ktorý v nich zabehnem.

 

Nakupovať značku On

3
2
4