Pánsky dres s krátkym rukávom Puma FINAL EVOKNIT JERSEY biely

Vypredané

Popis produktu pripravujeme. Ak potrebujete oznámiť bližšie informácie bez čakania, neváhajte nás kontaktovať na chatu alebo e-mailom na [email protected].

Pánsky dres s krátkym rukávom Puma FINAL evoKNIT JERSEY je vyrobený zo stopercentného polyesteru. Tento funkčný materiál disponuje technológiou dryCELL, ktorá odvádza vlhkosť a pot od pokožky. Hladký povrch evoKNIT v kombinácii s okrúhlym výstrihom dodávajú príjemný pocit pri nosení.

VÝHODY:

  • Technológia dryCELL odvádzajúci pot a vlhkosť.
  • Hladký povrch evoKNIT pre príjemný pocit z nosenia.
  • Elastický 100% polyester.
Značka:
Kód výrobca:
703447-04
Pohlavie:
Materiál:
100% polyester
Hmotnosť:
1 g
evoKNIT

evoKNIT

Jedná sa o knitovaný materiál, ktorý sa používa vo väčšine prípadov pre výrobu zvršku obuvi. Matriál je veľmi príjemný a maximálne vzdušný. Ľahko sa prispôsobí nohe a jej potrebách. Pri došliapnutí sa krásne napruží a roztiahne, zatiaľ čo pri odraze sa stiahne a nohu zafixuje.

Celý popis >
dryCELL

dryCELL

Puma dryCELL je technológia, ktorá reguluje vlhkosť materiálu športových odevov nemeckého výrobcu oblečenia – Puma . Technológia dry CELL sa nachádza vo vysoko funkčných materiáloch, ktoré odvádzajú pot od pokožky a pomáha športovcovi zostať v suchu a pohodlí pri rôznych športových aktivitách.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?