Ochranný sprej Collonil CARBON LAB PROTECTING SPRAY 300 ml

11,80 EUR
Získajte 2% z nákupu späť! Viac info
ks

Ochranný sprej Collonil Carbon LAB PROTECTING SPRAY spoľahlivo ochráni Vašu obuv. Ide o vysoko výkonný sprej s impregnačnými vlastnosťami, ktorý je vhodný pre všetky typy materiálov (vrátane membrán ako napr. Gore-Tex). Tento sprej vytvorí na povrchu priedušný, odolný a neviditeľný ochranný film, ktorý ochráni materiál pred prehltnutím, zašpinením a zároveň uľahčuje údržbu a čistenie obuvi.

Návod na použitie:

Odporúčame impregnovať ešte pred prvým použitím! Najskôr impregnovať, potom ošetrovať! Pred upotrebením dózu dobre pretrepte. Zásadne sa musí striekať na čistý a absolútne suchý povrch zo vzdialenosti min. 30 cm. Nechajte dôkladne zaschnúť (vzhľadom na mriežkovú štruktúru). Potom je možné aplikovať krém. Polymérne reťazce vytvoria na povrchu materiálu priedušnú sieťovú konštrukciu s veľmi malými medzerkami. Kvapky vody nepreniknú sieťou polymérnych reťazcov vďaka svojmu povrchovému napätiu a materiál zostane suchý. Ošetrujúce krémy však vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu do štruktúry materiálu ľahko preniknú. Po dôkladnom zaschnutí hladkú useň preleštite a drsnú zdrsnite. Carbon Pre ochrana sa aplikuje v závislosť na počasí, materiáli a zaťažení tj cca po 12-15 použitiach (nosenie). Potom je nutné nástrek obnoviť ( medzi jednotlivými nástrekmi nenechajte materiál prevlhnúť do hĺbky - je nutné nástrek opakovať včas! ).

Značka:
Model:
Kód výrobca:
1703-1010
Pohlavie:
Štítek:
Carbon

Carbon

Karbónová technológia je považovaná za jednu z najúčinnejších impregnácií na trhu. Podieľa sa na dlhšej životnosti produktov.

Celý popis >
Sustainability

Sustainability

Collonil dostal od medzinárodne uznávaného nemeckého inštitútu na svoje výrobky Certifikát udržateľnosti. Všetky výrobky zn. Collonil sú vyrábané s čo najnižším podielom substancií, škodlivých pre životné prostredie a spolieha pri výrobe na čo najvyšší podiel prírodných látok. Zo všetkých výrobkov sú už dlhšiu dobu odstránili predovšetkým nebezpečné fluórované chemikálie. Aerosóly neobsahujú žiadne plyny, ktoré by mohli poškodiť ozónovú vrstvu.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?