VÝŠKA ŠPIČKY : 25 mm
VÝŠKA PATY : 34 mm

Dámske bežecké topánky Craft PRO ENDUR DISTANCE W majú skrátka všetko! Sú ľahké, pohodlné a prekliate rýchle. Medzipodrážka je vyrobená z tlmiacej peny Px Foam™ ponúkajúca skvelý odraz od špičky a mäkký dopad. Navyše je veľmi ľahká, príjemne mäkká a dobre navracia energiu. Agresívna geometria topánok vyzýva k dopadu na stred chodidla - v kombinácii s penou zaisťuje príjemne svižný odpich pri intervalovom či tempovom tréningu alebo závode. Topánky majú hladký, vysoko priľnavý grip vhodný predovšetkým na asfalt a iné spevnené povrchy.

Zvršok tvorí odľahčená sieťovina s vysokou mierou priedušnosti. Aj keď je materiál veľmi ľahký, zachováva si svoju pevnosť a drží chodidlo pevne v topánke.

VÝHODY:

  • priedušný zvršok
  • výborné tlmenie
  • svižné topánky
  • hladký, priľnavý grip
  • pevné uchytenie chodidla v topánke
Značka:
Kód výrobca:
1912184-307932
Pohlavie:
Materiál:
zvršok - 100% polyester, 100% TPU, medzipodrážka - 100% TPU pena, podošva - 100% guma
Drop:
9 mm
Určenie:
Podpora:
Hmotnosť:
210 g
Px Foam™

Px Foam™

Px Foam™ je veľmi ľahká pena používaná do medzipodrážok. Ponúka mimoriadne vysokú návratnosť energie, pružnosť a zároveň odolnosť voči nárazom. Pri výrobe tejto ekologickej inovácie sa používa prírodné penidlo bez akýchkoľvek pridaných chemických činidiel. Suroviny aj hotové materiály sú úplne znova použiteľné. Táto pena je o 20% ľahšia ako tradičná EVA a hodí sa na každý beh.

Celý popis >

Niečo ste sa o produkte nedozvedeli z opisu?