VANOCE VRACENI SK

Nie ste si istí výberom toho správneho darčeka?

Lehotu na výmenu tovaru alebo jeho vrátenie predlžujeme do konca januára 2022!


Vybrať ten správny vianočný darček dá niekedy poriadne zabrať. Snáď každému z Vás sa už niekedy stalo, že vám nesedela preferovaná veľkosť alebo ste si svoju voľbu treba rozmysleli. Rozhodli sme sa, že vám na všetok náš sortiment zakúpený v období od 12. novembra 2021 do 23. prosinca 2021 prostredníctvom nášho e-shopu predlžime lehotu na výmenu tovaru a jeho vrátenie až do 31. januára 2022!

Postup pri vrátení tovaru

Nie ste si istí veľkosti? Využite predĺženú lehotu na vrátenie tovaru!

Pokiaľ ste sa rozhodli využiť zákonnú lehotu na vrátenie tovaru, musíte nám túto skutočnosť oznámiť najneskôr do 14. dňa od obdržania tovaru buď písomne, alebo na e-mail [email protected]. Alebo môžete využiť našu predĺženú lehotu na vrátenie tovaru a do 30. dňa nám tovar zaslať. 

Následne zašlite tovar na našu kontaktnú adresu:

MAV Trading s.r.o.
Broučkova 7150
76001  Zlín

Tovar odošlite späť v pôvodnom neporušenom (nepoškodenom) obale, bez známok použitia, kompletný (vrátane príslušenstva). V prípade, že balíček k nám bude odoslaný na dobierku, nebude od prepravcu prevzatý.

Do balíka prosím priložte vyplnený Návratkový list.

------------------------------------------------------------------------------------------

Vrátenie a výmena zadarmo

Platí pre objednávky vytvorenia v období od 4. decembra do 31. decembra 2021.

Ako na to?

  1. K nevyhovujúcemu tovaru pridajte správne vyplnený návratový list, ktorý vyberiete podľa toho, či tovar budete chcieť vymeniť alebo vrátiť a všetko dobre zabaľte. Návratový list Vám zasielame ako prílohu emailu, prípadne ho môžete stiahnuť na našom webe https://www.adsport.sk/poradna-a-otazky
  2. Balík odneste na najbližšie výdajné miesto služby Packeta. Zoznam podacích miest Packeta nájdete na stránke https://www.packeta.sk/pobocky.
  3. Obsluhe povedzte kód (Kód nájdete v súbore PDF, ktorý Vám bol zaslaný v emaile, pri potvrdení odoslania Vašej objednávky, Platnosť kódu je do 31.1.2022)
  4. Nezabudnite si vziať od obsluhy odberného miesta potvrdenie o odovzdaní balíčka. To si dôkladne uschovajte.

DÔLEŽITÉ!

V prípade vrátenia či výmeny, napríklad topánok, prosím, aby ste dbali na to, že originálna krabica nebude nijako poškodená (lepiacou páskou či popisom

 

Na predlženú lehotu vrátenia či výmeny tovaru sa vzťahujú takmer rovnaké podmienky ako pre zákonnú štrnásťdňovú lehotu. Pokiaľ sa rozhodnete vrátiť tovar po jej uplynutí (14 dní), je nutné zaslať produkty nepoužité, v pôvodnom obale as visačkami. Tovar, ktorý bol použitý a je vrátený bez pôvodného obalu, nebude na výmenu ani na vrátenie prijatý.

Podrobnosti ako postupovať pri výmene tovaru či vrátení tovaru, nájdete v poradni na našom webe adsport.sk.