Odovzdanie peňazí zo zbierky pre Útulok pre zvieratá v núdzi Zlín Vršava

Od začiatku roku 2021 organizovala firma MAV Trading s.r.o. na svojom eshope adsport.sk zbierku pre dobrú vec. Keďže sme vo firme všetci milovníci zvierat, rozhodli sme sa podporiť mačky a psy z lokálneho Útulku pre zvieratá v núdzi Zlín. Odovzdanie šeku prebehlo v piatok 5. novembra 2021, kedy sme útulok navštívili a vytiahli psíkov na prechádzku. Na fotkách s nami môžete vidieť psíkov Čikyho, Bonu, Lízu a Luckyho.

Týmto by sme chceli poďakovať našim štedrým zákazníkom, vďaka ktorým sa nám podarilo zhromaždiť 1235 EUR z vopred stanoveného cieľa 1500 EUR. Firma Mav Trading s.r.o. sa už na začiatku zbierky zaviazala, že pokiaľ sa nepodarí zhromaždiť cieľovú sumu, doplatí chýbajúci rozdiel, do útulku teda putovala plná suma. Peniaze pokryjú náklady na každodennú starostlivosť o zhruba 60 psov a 80 mačiek zo zlínskeho útulku, alebo napríklad vakcináciu mačiek.

Ďalšia časť zbierky putovala na pokrytie veterinárnych vyšetrení, operáciu a následnú rekonvalescenciu jazvečíka Ryka, ktorý trpel trpel bolesťou natoľko, že ju veterinári museli tlmiť prášky. Profesionálna starostlivosť o Ryka vyšla na 600 EUR, hlavné je ale to, že jazvečík už je v poriadku po rekonvalescencii, a dokonca sa mu počas októbra podarilo nájsť nový milujúci domov.

Ak by ste chceli aj Vy prispieť priamo útulku, môžete to tak urobiť podľa inštrukcií na webových stránkach Útulku pre zvieratá v núdzi Zlín Vršava. Ak ste miestni, môžete psíkov potešiť napríklad tým, že ich prídete vyvenčiť. V okolí je les, čo je samo o sebe predpoklad pre peknú prechádzku. Ako môžete vidieť na videu, my sme si venčenie poriadne užili.

2426
2425
2427