Nová pronační topánka Asics KAYANO 28

Bežecké topánky Asics GEL-KAYANO v modelovej sérii 28 sú tým najlepším, čo momentálne japonský výrobca ponúka v oblasti podpory a stability. Ide o súčasný pronační top model, takže je jasné, že je nabitý technológiami a ďalšími vymoženosťami. Poďme si ho spoločne predstaviť bližšie.

Zvršok GEL-KAYANO 28 je vyrobený zo sieťoviny. Jeho predná vlastnosťou je priľnavosť, takže krásne obopne Vašu nohu. Navyše sa vďaka svojej priedušnosti postará o ideálnu klímu vo vnútri. Špeciálny antibakteriálny stielka OrthoLite X-55 zabraňuje vzniku zápachu a plesní a vďaka ktorej topánka lepšie vetrá, čo znižuje mieru potenie nohy. Eliminovať pronácii a stabilizovať chodidlo sa snaží Dynamic Duomax. Pod pätou nájdeme hneď dve zásadné technológie. Funkcia 3D Space Construction poskytuje mäkší pocit.

A teraz to najdôležitejšie. O tlmenie sa tu stará pena FF Blast s veľmi vysokou návratnosťou energie, ktoré sekunduje silikónový GEL. Ten sa práve nachádza pod pätou, ale je zastúpený aj v prednej časti topánky. Trusstic, čo je ľahká podporná jednotka integrovaná do medzipodošvy pod klenbou chodidla, zabraňuje torziu v strednej časti topánky. No, a nesmie chýbať Aharplus. To je technológia, ktorej karbónový podiel zvyšuje odolnosť podošvy.

Ak chcete to najlepšie, čo Asics v súčasnosti na poli pronační bežeckej obuvi ponúka, potom je GEL-GEL-KAYANO 28 pre Vás jasnou voľbou. Výrobca ho vybavil množstvom technológií, ktoré sa starajú o čo nebývalý komfort pri nosení. Poslaním tohto modelu je tiež dôraz na podporu zdravia (nielen) Vašich chodidiel.

asics-gel-kayano-28_1011B189-002_SB-FL
asics-gel-kayano-28_1011B189-002_SB-BT
asics-gel-kayano-28_1011B189-002_SR-RT