Kopačky adidas v plnej sile

Info 26.8.2019

Nová futbalová sezóna odštartovala, a preto je dobré byť vybavený hneď od začiatku. V AD Sportu sme si pre Vás na eshope pripravili širokú ponuku kopačiek od najznámejších značiek. Tentoraz sa zameriame na adidas.

COPA

Začneme modelom COPA, ktorý máme hneď v niekoľkých úrovniach. Najobľúbenejšie verzii 19.1 s lisovanými kolíkmi pre Vás máme v čiernej farbe. Kombinácia syntetiky s klokanie kožou na priehlavku vám zaistí výborný cit pre loptu. Verzia 19.2 je naopak v kontrastnej žltej, ktorá má navyše flexibilné gumičku pre fixáciu jazyku a podobne ako 19.1. kombináciu zvršku zo syntetiky a teľacej kože.

Verziu kolíkových kopačiek u nás nájdete vo všetkých troch úrovniach. Verzia sa líšia materiálmi a technológiami použitými pri výrobe. Najvyššia verzia 19.1 disponuje rovnako ako u lisovky integrovaným zvrškom X-Ray z klokanej kože, inovatívne povrchovou úpravou Fusionskin ktorá je bezšvová a vďaka tomu kopačka absorbuje menej vody na vlhkom teréne. Odolná podošva Exoframe vám zaistí výbornú priľnavosť a kvalitné vložka Ortholite potrebné pohodlie.

Doplnkom na umelý alebo trávnatý povrch sú pre Vás sálovky COPA 19.3 a X 19.3 v beztkaničkové verziu alebo tufry X 19.3.

Predator

Ďalšie nálož kopačiek máme zo sila Predator, ktoré sú pre Vás na všetky typy povrchov. Pre rozmočenej povrchy kolíky (SG-PRO), na pevný trávnik (FG), pre umelé povrchy turfy (TF) a sálovky (IC) na zimnú časť sezóny do haly. Predator sa túto časť sezóny celý nesie v duchu modrej farby naprieč všetkými typmi.

Zástupca lisovek je verzia LL (laceless) je beztkaničkou verziou u ktoré vám odpadne všetky šnurovanie a krásne vám obopne nohu. Podobný typ patrí tiež do sila X 19.3 kde ide aj o beztkaničkovou verzii.

Kolíková verzia predator 19.3 je dostupná samozrejme v celom sizerunu a má podobnú konštrukciu ako Lisovky, tentoraz už s klasickým viazaním na šnúrky a ponožkovú konštrukcii Primemesh aby vám kopačka pekne obopnuté nohu. Syntetický zvršok s reliéfnym vzorkou vám pomôže pri držaní lopty vo vlhkých podmienkach.

Poslednými zástupcovia modré flotily sú turfy a sálovky. Turfy vám ponúkneme s klasickú konštrukciu ako verzia s kolíkmi a Primemesh úpletom. Halová verzia je naopak bez šnurovania. Táto konštrukcia vám bude vyhovovať v prípade že sú vám šnúrky na obtiaž. Samozrejmosťou je u sáloviek podošva z nebarvícího materiálu.

Nezabúdame taky na náhradné príslušenstvo ako sú vymeniteľné kolíky na všetky typy nami predávaných kopačiek SG alebo SG-PRO, ktoré nájdete v našej ponuke na eshopu.

Pri vyhrotených zápasoch je potreba Vaše nohy chrániť a preto pre Vás máme širokú ponuku chráničov s rôznymi typmi konštrukcií ako napr. S návlekmi ktoré vám nebráni v pohybe alebo vhodnejšie pre obrancu s úpletom a chráničom kotníku.Věříme, že si vyberiete tie správne.

Ďalšie články