Je libo batoh?

Info 22.10.2018

Máme pre vás pár tipov na nákup batohu. Vypichli sme našich favoritov, s ktorými budete určite spokojní a ak si nevyberiete z týchto štyroch, máme pre vás širokú ponuku v našej sekcii doplnky.

Jeden z našich najväčších favoritov je tento Under Armour Expandable SACKPACK. Z vonku nenápadný, ale vnútri skrýva mnoho vychytávok a to v podobe kapsičiek na príslušenstvo ako slúchadlá, powerbanku alebo menšie podobné propriety. Ak nutne potrebujete zväčšiť priestor, nie je problém, stačí jedným ťahom zipsu zväčšiť objem až o niekoľko litrov a náhle sa do batohu zmestí aj tréningová výbava do fitka vrátane topánok. Naviac je tiež v čiernej, takže si môžete vybrať, ktorá farba Vás viac osloví.

Ďalším tipom je streetový batoh Vans MN SNAG PLUS BACKPACK. Výhodou tohto kúsku je v prvom rade materiál, z ktorého je vyrobený, je to veľmi odolný materiál Cordura®, ide o technickú tkaninu s extrémne vysokou odolnosťou proti predratiu alebo roztrhnutiu, tak sa nemusíte obávať, že by sa vám po niekoľkých mesiacoch prodřel a v batohu zostane všetko čo má byť. Primárne je tento batoh pre skateboardistov, a preto možno na batoh upevniť i skate. Batoh je vybavený veľkou oddelenou vreckom na notebook a niekoľkými ďalšími menšími, ktoré určite oceníte, ak sa bez batohu z domu nepohnete.

Jedinečný kúsok Puma SOLE BACKPACK je náš veľký favorit! Uznajte! Nevyzerá skvelo? Batoh má jednu veľkú kapsu, ktorú stačí zabaliť a zapnúť klipom. Nechýba samozrejme vrecko na fľašu, tým pádom batoh oceníte ako do mesta, tak i na tréning.

Hovoríte si, či by ste radi batoh a alebo skôr športovú tašku? Nemusíte sa rozhodovať, môžete mať 2 v 1. Mrknite na super vychytávku a to Reebok STYLE FOUND U CONV GRIP. Priestranná taška alebo batoh, je len na Vás ktorú z možností vyberiete.

Ak je pre vás batoh moc veľký, je potrebné sa pozrieť do oddelenia gymsackou. Tu nájdete nespočetné množstvo a štýlov. V jednoduchosti je sila, ak chcete prebehnúť z haly na ihrisko a vziať si so sebou to najdôležitejšie, gymsack je pre vás ideálna voľba. Niektoré modely majú vychytávky navyše ako treba Nike FB GMSK, ktorý má vonkajšie vrecko na zips alebo adidas 3S Gymbag, ktorý je možné zavesiť za pútko a stiahnuť si popruhy páskou takže vás žiadny rýchlejší pohyb s batohom nerozhodí

 

 

 

 

 

 

 

 

Ďalšie články