E-shop je v plnej prevádzke. Doručovanie zásielok prebieha štandardne.

Info 16.3.2020

Celý svet vrátane našej republiky sa potýka s ťaživou situáciou. Avšak by ste mali vedieť, doručovanie balíčkov to nijako neovplyvní. Prepravcovia jazdí ďalej a výdajné miesta zásilkoven fungujú tiež.

Pre lepšiu orientáciu, akú dopravu pri vašej objednávke zvoliť, sme pre Vás pripravili tento malý prehľad.

ESHOP:

Vaše zásielky budú štandardne doručované.

ZÁSIELKOVŇA

  • pre prepravcu Zásielkovňa je možná iba platba vopred (bankovým prevodom, kartou, platobným tlačidlom)

GLS

  • pre prepravcu GLS je možná platba tiež dobierkou, avšak iba v hotovosti


Dôrazne odporúčame využívať primárne platbu vopred a to - bankovým prevodom, prípadne kartou či platobným tlačidlom.

Aktuálne informácie k doručovanie zásielok

Pre včasné doručenie Vašich zásielok robíme my aj dopravné spoločnosti MAXIMUM. V súvislosti s vzniknutou situáciou ohľadom COVID-19 Vás však prosíme o trpezlivosť a pochopenie. Nastala situácia vyžaduje veľa systémových opatrení, ktoré zaisťujú, aby poskytovanie služieb bolo čo najbezpečnejšie a chránilo zdravie všetkých. Tieto opatrenia môžu spôsobiť zmeny alebo obmedzenia v doručovaní zásielok. Termíny doručenia môžu byť teda predĺženie. Budeme Vám veľmi vďační za ohľaduplnosť a pochopenie, veríme, že predĺženie nebude dlhší ako niekoľkých dní. Pevne dúfame, že danú situáciu všetci čoskoro prečkáme a vrátime sa späť do bežnej prevádzky!

Hygiena pracovného prostredia

Dbáme na zdravie svojich zamestnancov a zároveň chránime to vaše. Preto všetci naši zamestnanci podliehajú kontrole. Pri expedícii Vašich balíčkov je našim expedičným pracovníkom pravidelne meraná teplota, pracujú v rukaviciach a sú vybavení rúškami. Dezinfekcia rúk je samozrejmosťou. Ďalej pravidelne dezinfikujeme všetky skladové plochy a priestory, kľučky, toalety i šatne. Zásielky potom odovzdávame našim dopravcom bez osobného kontaktu so zamestnancami v sklade a na predajniach. Ostatní naši zamestnanci ostali pracovať z domova, aby sme zabezpečili bezproblémové fungovanie všetkých našich služieb. Vám odporúčame využiť možnosť bezkontaktného doručenie k vašim dverám. Viac info nižšie.

Bezkontaktné doručenie

Vašu zásielku si môžete nechať doručiť domov úplne bezkontaktne. Nechcete prísť do priameho styku s dopravcom a alebo Vám karanténa znemožňuje osobne balíček prevziať? Využite bezkontaktného doručenia. Stačí si objednať tovar z nášho webu, zaplatiť kartou vopred on-line, platobným tlačidlom a alebo bankovým prevodom a objednávku odoslať. Akonáhle Vás dopravca GLS bude kontaktovať SMS správou a e-mailom, dohodnite sa priamo s kuriérom, že má Vašu zásielku zanechať pred bytom či domom.

 

Ďalšie články