Bežecké topánky Nike Pegasus 37

Info 5.8.2020

Dnes sme si pre Vás pripravili článok o novom modeli bežeckých topánok s názvom Pegasus 37 z dielne americkej spoločnosti Nike. Tento model nie je žiadnou novinkou, jedná sa o ďalšie vydanie už legendárnych topánok Pegasus, ktorých história siaha až do roku 1983. Ako ste si už mohli všimnúť, číslo v názve zodpovedá počtu rokov počas ktorých sa tento model vyrába. Čiže dnes je tomu presne 37 rokov od vydania prvého modelu Nike Pegasus.

 

Topánky s kusom histórie

Model Nike Pegasus bol uvedený do predaja, ako už bolo spomenuté, v roku 1983. Od tej doby prebehlo veľa zmien. Práve v tom sú tieto topánky jedinečné. S každým novým modelom zbiera Nike feedback od užívateľov a vďaka tomu sú teraz topánky Pegasus lepšie ako kedkoľvek predtým. Topánky boli uvedené na trh so sloganom "topánky pre každého bežca" a naozaj to tak je.

Nike Pegasus 37

Čo je teda nové?

Novinkou pre tento model sa stáva Nike Zoom Air bag, ktorý bol presunutý pod špičku do prednej časti topánky. A to z dôvodu, že práve tam bežci dopadajú, preto je práve tam potrebný najviac. Vďaka tomu topánky poskytujú oveľa väčšiu návratnosť energie a prinášajú intenzívnejšií beh. Navyše je tento bag, oproti predchádzajúcemu modelu, dvojnásobne zväčšený.

 

Ako bolo napísané vyššie, Nike dlhé roky zbieral feedback od užívateľov a v aktuálnom modeli, podľa želania bežcov, upravil pätný golier, ktorý je dôležitou súčasťou topánok. Upravený je tak, aby netlačil achilovku a zároveň aby poskytoval maximálnu stabilitu pri behu.

Nike Pegasus 37

A čo na záver?

Ak hľadáte tempovú bežeckú obuv, tak modelom Pegasus 37 nešliapnete vedľa. Topánky Vás pri každom kroku podržia a vďaka Zoom Air bagu v prednej časti bude energia, ktorú vynaložíte do behu, navrátená späť a posunie výkon na ďalšiu úroveň. Navyše, na našom e-shope môžete nájsť hneď niekoľko farebných variánt, tak ako pre ženy, tak aj pre mužov.

Dámske i pánske kúsky týchto skvelých topánok Nike Pegasus 37 nájdete na našich stránkach.

 

Ďalšie články