Batohy Aevor

Novinka 12.9.2019

Novo na našom eshope môžete nakúpiť produkty nemeckej značky Aevor, ktorá je výrobcom batohov a tašiek. Okrem kvalitných výrobkov s moderným dizajnom si tiež zakladajú na ekológiu, ich produkty sú čiastočne vyrobené z recyklovaných materiálov a všetky sú vegan friendly.

Vybrať si môžete z piatich tvarov a naozaj rôznorodých farieb:

HIPBAG

Maličká ľadvinka s objemom 1l je vhodná na príležitosti, kedy nepotrebujete príliš úložného priestoru, táto ľadvinka sa totiž nesie v duchu - kľúče, mobil, peňaženka, viac vecí sa do nej nezmestí. Jej pridanou hodnotou je odolnosť proti vode.

Ľadvinku môžete zakúpiť zde.

SHOULDERBAG

Už podľa názvu asi tušíte, že SHOULDERBAG je prispôsobená podľa moderných trendov na nosenie cez rameno. Oproti predchádzajúcej HIPBAG je táto ľadvinka o niečo väčší. Vďaka jej objemu 3 l sa do nej vojde viac vecí. Rovnako ako predchádzajúce ľadvinka, aj táto je vodeodolná.

Ľadvinku môžete zakúpiť zde.

DAY PACK

Batoh pre každodenné nosenie, ktorý sa vďaka nastaviteľnému vŕšku dá zväčšiť z 18 na 28 l, sa skladá z rafinovaného systému vreciek. Samozrejmosťou je polstrovaná kapsa na 15 "notebook, do ktorej sa dostanete, bez toho aby ste museli otvárať hlavný priestor. Všetky vrecká môžete vidieť na videu. Rovnako ako predchádzajúce modely je vodoodpudivý.

Batoh môžete zakúpiť zde.

TRIP PACK

Práve na výlety sa hodí tento typ batohu. Z objemu 26 l sa dá zväčšiť na 33 l pomocou srolovatelného vŕšku. Ak plánujete letieť lietadlom, určite si ho môžete vziať so sebou na palubu, spĺňa totiž veľkosť príručnej batožiny. Má tiež kapsu na 15 "notebook.

Batoh môžete zakúpiť zde.

TRAVEL PACK

Turistický batoh s mestským dizajnom vám dopraje toľko priestoru, koľko si budete priať. Z pôvodnej veľkosti 38 l sa dá zväčšiť až na 42 l. Vzadu sa nachádza samostatné vrecko na 15 "notebook. Aj naprieč jeho veľkým rozmerom spĺňa veľkosť príručnej batožiny, takže si ho smelo môžete vziať aj do lietadla.

Batoh môžete zakúpiť zde.

 

 

Ďalšie články