adidas SOLAR

Novinka 6.8.2018

Predstavujeme horúcu novinku roku 2018 v bežeckej obuvi od spoločnosti adidas, a to sériu SOLAR.

Dovoľujeme si Vám predstaviť novú sériu bežeckej obuvi, ktorá sa vyznačuje veľkým počtom technológiu a vychytávok, ktoré Vám pomôžu ľahšie dosahovať vašich cieľov. Táto rada prakticky nahrádza rad SUPERNOVA. Nová bežecká obuv bola navrhnutá s ohľadom na stabilitu, maximálne pohodlie a aktívnu odpruženie.

Rad SOLAR je tvorená týmito modelmi: SOLARBOOST; SOLARGLIDE; SOLARDRIVE

Solarboost

Bežecká topánka tvorená vysoko flexibilným bezšvovým materiálom TechFit využíva kozmické technológie, a to konkrétne Tailored Fibre Placement (TFP, po slovenskom by sme povedali asi "na mieru umiestnená vlákna"). Technológia nám dovoľuje ovplyvňovať výkonnosť každého milimetra bežecké topánky. Priadza sa premieňa v priamy prínos pre bežcov a zároveň je redukovaný odpad pri výrobe. Priedušnosť zvršku obuvi je na veľmi vysokej úrovni. Tvarovaný opätok Fitcouter prirodzene obomkne pätu a tým ju dokonale chráni a zároveň aj pohodlne usadí. Výborné odpruženie obuvi zabezpečuje jedinečná technológia boost ™, ktorá sa drží zásady, čím viac energie vydáš, tým viac dostaneš naspäť. To má pozitívny efekt najmä pri behu na tvrdom povrchu ako asfalt, kostky či zámková dlažba. TORSION® System umožňuje plynulý prechod pri dopade na stred chodidla a následne odraz zo špičky. Dá sa teda povedať, že topánka je ideálny na dlhé preteky a behy ako sú polmaratónu a maratón.

Solarglide

Model sa vyznačuje príjemným odpružením, ktoré skvele vyhovie požiadavkám bežca na dlhé trate.

Spojenie aktívneho odpruženie a pružné podošvy ponúka stabilitu bežeckého kroku a pohodlie. Priedušný zvršok zo sieťoviny a je strečový, takže sa prispôsobí prirodzenému tvaru nohy a vhodne ju spevní. Technológia Solar Propulsion Rail spevňuje a smeruje nohu, zatiaľ čo stabilizačný prvok TORSION® System umožňuje prirodzený torzný pohyb nohy počas zaťaženia a súčasne chráni pred poranením priehlavku. Opätok Fitcounter zaručí, že Vám obuv pohodlne padne.

Solardrive

SOLARDRIVE to je flexibilita, priedušnosť a pohodlie. Priedušný zvršok zo sieťoviny sa dokonale prispôsobí každému pohybu nohy a zaistí tak skvelé spevnenie. Vďaka odpruženie, ktoré zaisťuje podošva boost ™ je zaručené, že všetka energia, ktorú do pohybu dáte Vám bude vrátená späť. Solar Propulsion Rail je ľahká a symetrická konštrukcia, ktorá spolupracuje s technológiu boost ™ a prehlbuje stabilitu a pohodlie. Tvarovaný opätok Fitcounter ponúka prirodzené obomknutie päty a zaistí optimálny pohyb v oblasti Achilovej šľachy.

Inovatívna technológia STABLEFRAME nahrádza u bežeckej obuvi značky adidas technológiu PRO-moderátor. Vďaka tomuto komponent bežci našľapujú zdravšie a šetri tak svoje kĺby. STABLEFRAME je zároveň vyrobený z veľmi odolného materiálu a predlžuje tak životnosť obuvi.

 

Už teraz vieme, že réria SOLAR je veľmi podarenou novinkou bežeckých topánok značky adidas. Je isté, že si medzi bežcami nájde veľa priaznivcov.

A na záver si dovolíme tip, ako túto horúcu novinku doladiť k dokonalosti. V našej ponuke legín a tričiek nájdete veľa modelov, ktoré Vám k bežeckým topánkam skvele sadnú.

Naše tipy: Dámske funkčné tričko adidas, Dámska podprsenka adidas, Dámske kompresné legíny adidas, Pánske funkčné tričko adidas, Pánske kompresné legíny adidas.

Ďalšie články