adidas predstavuje kolekciu READY

Novinka 22.4.2020

Nová multi-športová kolekcia, ktorá využíva reakčné syntetické materiály a intuitívny dizajn, ktorý pomáhať športovci k jeho výkonom, bez ohľadu na počasie. S celosvetovým nárastom outdoorových športov a tréningov umožňuje READY športovcom využiť všetky jeho schopnosti a zároveň ho zbaví všetkého rozptyľovanie vrátane poveternostných podmienok ako je vietor alebo dážď.

Technológia READY s materiálom HEAT.RDY mala byť podrobená skúške počas olympiády, ktorá bola tento rok bohužiaľ zrušená. Túto rad v národných farbách mal obliekať napríklad národný tím Veľkej Británie, tím Nemecka, tím Etiópia a tím Maďarska.

Oblečenie READY používa inteligentný systém vrstvenie, ktorý umožňuje športovcom odvádzať ich výkony nehľadiac na sezónne podmienky. Modulárne športové oblečenie, ktoré sa zameriava na sezónne potreby, možné nosiť spoločne, bez toho aby sa oblečenie nejako stláčalo a perfektne vám sadne, tým vám umožňujú maximálnu pohyb, pohodlie a tiež vás udrží v suchu.

Americkí atléti Noah Lyles a Jazmin Sawyers obliekajú HEAT.RDY

 

Navrhnuté produkty pre rôzne formy pohybu, kombinujú najnovšie pokroky v oblasti športového oblečenia adidas a spája tímy dizajnérov naprieč každé športové kategórie. Od bežeckých a tréningových kraťasov a tričiek po funkčnej mikiny a bundy, kolekcia obsahuje štyri technologické systémy, ktoré podporujú výkon športovca v náročných podmienkach:

Prvé kúsky kolekcie HEAT.RDY bol uvedený do predaja od 16. marca 2020 v obchodoch adidas po celom svete spolu s COLD.RDY, WIND.RDY a RAIN.RDY, na ktoré sa môžete tešiť na jeseň a v zime 2020.

Niekoľko noviniek pre vás máme už dnes. adidas RDY.

 

Ďalšie články