BJEŽ si po svoju čelenku!

Predstavujeme značku BJEŽ® - štýlové a originálne nielen športové čelenky

V dnešnom článku si povieme niečo o značke BJEŽ®.  Je to česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou štýlových športových doplnkov, najmä čeleniek. Túto značku so zaujímavým názvom založila aktívna mamička, ktorej sa nepáčilo, že žiadna čelenka, ktorú vyskúšala na behanie, jej nepadla tesne na hlavu, a namiesto hľadania a skúšania ďalších, si takúto čelenku sama vyrobila, a tak položila základy svojej spoločnosti. Názov značky Bjež je nielen skomoleninou slova "bež", ale aj skratkou mena zakladateľky. 

V čom sú výrobky odlišné?

Všetky výrobky sú ručne vyrábané v Českej republike s veľkou starostlivosťou a dôrazom na ich kvalitu. Použité materiály sú prednostne od českých dodávateľov. V ponuke produktov nájdete čelenky, ale aj čiapky, nákrčníky alebo štýlové gumičky.

Čelenky

Vlajková loď spoločnosti BJEŽ®.  Výhodou čeleniek je, že pevne držia presne tam, kde majú, sú pohodlné, neťahajú, netlačia a vyzerajú krásne. Môžete ich teda nosiť nielen pri športe, ale pri akejkoľvek príležitosti. A ako je možné, že zostávajú na mieste? Odpoveďou je výber materiálu. Nastaviteľná čelenka je vyrobená z mäkkého polyesterového materiálu so zamatovým podkladom. A práve vďaka zamatu vlasy tak dobre držia a nekĺžu. Naproti tomu široké čelenky sú vyrobené z veľmi mäkkého a pružného materiálu, ktorý sa prispôsobí vašej hlave.  V našej ponuke je niekoľko typov čeleniek:

Štýlové čelenky s posuvnou gumičkou pre každú veľkosť hlavy a pre deti od 4 rokov, šírka 25 mm. Sú ideálne na šport, ale aj na voľný čas, vďaka mnohým rôznym motívom ich môžete zladiť so svojím obľúbeným oblečením.

 

Úzke čelenky o šírke 10 mm sú najvhodnejšie na voľný čas, do práce alebo do školy. Ide o jemnejší a decentnejší variant štýlovej čelenky. Sú tiež nastaviteľné vďaka posuvnej gumičke.

Široké letné čelenky majú rozmery 8 x 46 cm, sú vyrobené z priedušného perforovaného veľmi pružného materiálu, ktorý sa prispôsobí vašej hlave. Sú navrhnuté tak, aby odvádzali pot.

  

Široké zimné čelenky s rozmermi 9 x 46 cm sú vyrobené z kvalitného, nekrčivého materiálu, ktorý udržuje teplo a ktorý môžete využiť počas zimných radovánok. Sú určené pre ženy, mužov a deti.

    

Ak sa vám páči niektorá z čeleniek, ktoré sú tu zobrazené, stačí na ňu kliknúť. Celý náš sortiment čeleniek nájdete tu.

Nielen čelenky

Okrem čeleniek nájdete v našej ponuke produktov Bjež aj krásne gumičky alebo pásky s pretekárskym číslom. Aj na pretekoch môžete byť štýloví.

Tak už si bježte pre svoj výrobok BJEŽ®.