15 spôsobov, ako sa zabaviť v karanténe

Info 19.3.2020

Koronavírus prišiel z ničoho nič a mení našu rutinu zo dňa na deň. S nariadením vlády o obmedzenie pohybu prichádza otázka, ako sa zabaviť? Čo teda robiť, keď sa nudíte? Prišli sme pre Vás s návrhmi, ako zahnať nudu:

  1. jóga - skúste niečo nové. Jóga je ideálna, nepotrebujete na ňu žiadne špeciálne vybavenie a môžete si ju zacvičiť doma.
  2. cvičenie podľa videí - na youtube existuje milióny videí o cvičenie. Určite pre Vás nebude problém nájsť si to, čo bude sedieť práve Vám.
  3. prechádzky - ešte stále môžete vyraziť do prírody, alebo len tak do parku. Odporúčame ale pre istotu, aby ste použili rúšku, šatku, alebo čokoľvek, čo vám zakryje ústa a nos.
  4. varenie - skúšať nové recepty môže byť dobrý nápad ako zahnať dlhú chvíľu.
  5. spoločenské hry - spoločenskými hrami môžete zabaviť nielen seba, ale aj celú rodinu.
  6. hry na PC - zahrajte si svoju obľúbenú počítačovú hru.
  7. čítanie - vždy si hovoríte, že nie je čas na čítanie? Tak teraz čas určite je. Vyberte si knihu a začnite čítať.
  8. horúci kúpeľ - urobte niečo pre seba, doprajte si dlhú kúpeľ treba s nejakou penou do kúpeľa.
  9. odpočinek - nadväzuje na predchádzajúci bod. Skúste odpočívať, keď je na to čas.
  10. streching - len tak sa skúste pretiahnuť a doprajte svojmu telu aspoň nejaký pohyb.
  11. sledovanie filmov - či už máte Netflix, HBO nebo Apple TV film si určitě vyberiete.
  12. upratovanie skrine - za bežného režimu nemáte na niečo také čas? Našťastie pre Vás, teraz ten čas je a zároveň sa tým zabavíte.
  13. záhradníčenie - prichádza jar, a s tým aj obdobie, kedy začínajú kvitnúť rastliny. Pokiaľ máte záhradu, môžete nejaké rastliny treba zasadiť.
  14. naplánovať si, čo robiť po karanténe - existujúca situácia veľa plánov prerušila, preto je na čase naplánovať si nové.
  15. online nákupy - oblečenie nie je nikdy dosť. Kamenné obchody sú síce zatvorené, ale našťastie online obchody nezatvárajú a pošta stále funguje. Športové, ale aj voľnočasové oblečenie môžete nájsť na našom eshope AD Sport.sk.

Ďalšie články